| Izgubljena lozinka
Korisnik:  Lozinka:  
UŽR Bolja Budućnost
Translate this page
langthis!
Izbornik
Posljednji klipovi
Donatori
CARE

World Vision Internacional

Global Fund for Woman

Fond otvoreno društvno BiH

Statistika reklame
Posljednje slike
Pratite nas na:


JAVNI POZIV OSNOVNIM ŠKOLAMA NA TUZLANSKOM KANTONU
JAVNI POZIV OSNOVNIM ŠKOLAMA NA TUZLANSKOM KANTONU

Udruženje žena Romkinja “Bolja budućnost” Tuzla objavljuje javni poziv za učešće u izradi likovnih radova za učenike/ce osnovnih škola na području Tuzlanskog kantona.

Učenici/e mogu raditi likovne radove slobodnog izbora sa akcentom na to kako oni vide romsku zajednicu generalno, svoje romske  prijatelje u obrazovanju, slučajeve diskriminacije , pozitivne priče.

Likovni radovi učenika/ca će biti predstavljeni na izložbi koja se planira organizovati povodom 5. Novembra , svjetskog dana romskog jezika u Bosanskom kulturnom centru gdje će se održati kulturno-umjetnička manifestacija.

Najbolji radovi biti će nagrađeni te će nagrade biti uručene na manifestaciji predstavnicima/cama škole i to ; I nagrada- Računar, II nagrada- digitalni foto aparat i III nagrada-Vaučer za kupovinu kancelarijskog materijala. Nagrade su namjenjene za potrebe škole iz kojih nagrađeni radovi dolaze.

 

Sve zainteresovane likovne sekcije ali i ostali učenici/ce svoje radove mogu slati na sljedeću adresu poštom ili lično :

 

Udruženje žena Romkinja “Bolja budućnost” Tuzla

Meše Selimovića 85, 75000 Tuzla , BiH

 

Rok za slanje radova je 21.10.2015 godine.

 

Za sve dodatne informacije o ovom javnom pozivu slobodno nas kontaktirajte putem telefona: 035 298 001, putem e-mail: uzrbb@yahoo.com, kontakt osoba Larisa Kovačević.

 Share This News
Social Sharing: Delicious Facebook Google Live Reddit StumbleUpon Tweet This Yahoo
URL:
BBcode:
HTML:
Facebook Like:


1,183,864 unikatnih posjeta
26.09.2021 05:38